Wachtlijst events

“The more the merrier” is precies waar het om gaat bij wachtlijstevents, want sommige events worden pas leuk als er genoeg mensen meedoen. Wij organiseren drie gave events, maar prikken pas een datum en tijd als er genoeg aanmeldingen zijn.

Wachtlijst events

“The more the merrier” is precies waar het om gaat bij wachtlijstevents, want sommige events worden pas leuk als er genoeg mensen meedoen. Wij organiseren drie gave events, maar prikken pas een datum en tijd als er genoeg aanmeldingen zijn.

Hoe het werkt

Sommige events zijn pas leuk als er genoeg mensen mee doen. Dat geldt ook voor onze Mastermind Fair, Lions’ Den en Businesscoach Fair. Reserveer jouw plek, nodig anderen uit en zodra er genoeg mensen zijn aangemeld prikken wij een datum en tijd.

We houden je via e-mail op de hoogte over updates en nieuwe ontwikkelingen. 

Stap 1: reserveer jouw plek

Novia connect

Mastermind Fair

Een mastermind en samen sparren met mede-ondernemers, wie wil dat nou niet? Maar hoe vind de juiste groep?

Tijdens dit event worden ondernemers met elkaar gematched voor een mastermind. Je geeft aan of je startend of ervaren ondernemer bent. En of een groep wilt die bestaat uit peers of juist zo divers mogelijk.

Aanmelden Mastermind Fair

novia connect

Lions' Den

Of je nou een million dollar business idee hebt of net die duizend euro mist om een kickstart te maken. Of je nou een angel investor bent of je spaargeld wilt investeren. Dit online event is hét moment om de juiste match te vinden.

Bij de Lions’ Den worden investeerders en ondernemers in razend tempo aan elkaar gematched. Je hebt kort de tijd om je idee uit een te zetten en te pitchen. Investeerders hebben kort de tijd om een vraag te stellen.

Aanmelden Lions' Den

novia connect

Businesscoach Fair

We weten dat het vinden van de juiste businesscoach best last kan zijn, daarom organiseren wij een Businesscoach Fair.

Tijdens dit online event worden Businesscoaches en ondernemers met elkaar gematched.

Ben jij een businesscoach of zoek jij een businesscoach? Meld je dan aan voor dit wachtlijstevent!

 

Aanmelden Businesscoach Fair

De teller staat op...

0
voor de Mastermind Fair
0
voor de Lions' Den
0
voor de Businesscoach Fair

Stap 2: wachten

Niemand houdt van wachten. Maar om het wachten wat leuker te maken geven we je aantal dingen die je kunt doen in de tussentijd. Voor je het weet is het zover!

Wachtmuziek

Luister de Novia Connect playlist op Spotify! Doe een dansje en zing mee, want je weet wat ze zeggen: “time flies when you’re having fun”. Geen zorgen, onze wachtmuziek is veel leuker dan die van een callcenter.

Uitdaging

Wij dagen je uit om op een zo creatief mogelijke manier deze wachtlijstevents te delen met je netwerk. Maak een interessante toffe post voor social met met een link naar deze pagina. (Vergeet ons niet te taggen!)

Online panel

Meld je aan voor een (gratis) online panel voor nog meer luisterplezier! Tijdens het online panel spreken panelleden over het ondernemerschap. Jij kunt vragen stellen of gewoon meeluisteren vanaf je favoriete plek.

Lezen

Begin in dat ene boek dat je een jaar geleden hebt gekocht, maar nog steeds niet gelezen hebt. Als je ‘m uit hebt kun je zo verder met onze blogs en interviews.